Aug 17, 2015

Dita ndërkombëtare e të rinjve

12.08.2015
Dita Ndërkombëtare e Rinisë festohet çdo vit më 12 gusht, me të vetmin qëllim që të pranoj dhe njoh përpjekjet dhe përkushtimin e të rinjve anembanë botës për përmirësimin e shoqërisë globale.Po ashtu, kjo ditë ka për synim edhe promovimin e mënyrave të ndryshme nëpërmjet të cilave rinia do të angazhohej në mënyrë aktive në dhënien e kontributeve sa më pozitive për komunitetet e tyre.Dita Ndërkombëtare e Rinisë u aprovua me një rezolutë të posaçme nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së në vitin 1999.Gëzuar 12 Gushtin "Dita e te rinjëve".Kemi rininë më të mirë në botë. Mos harroni në festojmë ditën e të rinjve në mbrëmjen e së shtunës në qendër të qytetit me turnirin e organizuar në sporte te ndryshme
‪#‎rini‬ e ‪#‎shendoshe‬ ‪#‎riniintelektuale‬
‪#‎rinihumane‬
‪#‎proud‬


Read More

Email Facebook Google Soundcloud

Municipality Club for Human and Minorities Rights - © 2015