Aug 17, 2015

Dita ndërkombëtare e të rinjve

12.08.2015
Dita Ndërkombëtare e Rinisë festohet çdo vit më 12 gusht, me të vetmin qëllim që të pranoj dhe njoh përpjekjet dhe përkushtimin e të rinjve anembanë botës për përmirësimin e shoqërisë globale.Po ashtu, kjo ditë ka për synim edhe promovimin e mënyrave të ndryshme nëpërmjet të cilave rinia do të angazhohej në mënyrë aktive në dhënien e kontributeve sa më pozitive për komunitetet e tyre.Dita Ndërkombëtare e Rinisë u aprovua me një rezolutë të posaçme nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së në vitin 1999.Gëzuar 12 Gushtin "Dita e te rinjëve".Kemi rininë më të mirë në botë. Mos harroni në festojmë ditën e të rinjve në mbrëmjen e së shtunës në qendër të qytetit me turnirin e organizuar në sporte te ndryshme
‪#‎rini‬ e ‪#‎shendoshe‬ ‪#‎riniintelektuale‬
‪#‎rinihumane‬
‪#‎proud‬


Share This

No comments:

Post a Comment

This website is part of the project of Bujanovac/Bujanoc local government
“Municipality Club for Human and Minorities Rights”, implemented through a grant from the joint European Union and Council of Europe project “Promoting Human Rights and Minority Protection in South East Europe”

Disclaimer:
“This document has been produced using funds of a joint project of the European Union and the Council of Europe.The views expressed herein can in no way be taken to reflect the official opinion of the European Union or the Council of Europe

Email Facebook Google Soundcloud

Municipality Club for Human and Minorities Rights - © 2015